Woningaanbod


« Terug

U bent op zoek naar een woning en dan?

Actuele aanbod (klik hier)

Woningstichting De Voorzorg heeft een divers aanbod aan huurwoningen in Heerlen, Hoensbroek en Brunssum. De woningen die op korte termijn vrijkomen vind u iedere twee weken op deze site en tevens in "de Trompetter". 

Woningbezit

Het hele woningbezit van Woningstichting De Voorzorg kunt u binnenkort onder dit kopje bekijken. Voor meer informatie over studentenwoningen kunt u zich inschrijven bij SSH (klik hier) voor meer informatie.

Koopwoningen (klik hier)

In de wijken Rennemig, v/d Scheurstraat/Huisbergerstraat en Bekkerveld te Heerlen worden de woningen bij mutatie te koop aangeboden. De prijs wordt gebaseerd op de waarde in de vrije markt. Voor informatie met betrekking tot de koopwoningen kunt u contact opnemen met Damen Makelaardij onder telefoonnummer 045 - 571 22 55.

Commercieel vastgoed (klik hier)

Woningstichting De Voorzorg heeft tevens een klein aanbod aan commerciĆ«le verkoop- en verhuurpanden in Heerlen en Hoensbroek. Voor informatie met betrekking tot deze panden kunt u contact opnemen met Beckers & Spauwen Bedrijfsmakelaars onder telefoonnummer 045-579 04 69.