Woningaanbod


« Terug

U bent op zoek naar een woning en dan?

Actuele aanbod (klik hier)
 
Woningstichting De Voorzorg heeft een divers aanbod aan huurwoningen in Heerlen, Hoensbroek en Brunssum. De woningen die op korte termijn vrijkomen vind u op deze site en tevens om de veertien dagen in weekblad "Gezien". 
 
Studentenhuisvesting (klik hier) 
Op zoek naar een studentenappartement? Wij verhuren studentenappartementen aan de Putgraaf met een eigen badkamer, toilet en keuken op loopafstand van het centrum van Heerlen. De beschikbare appartementen vindt u in het actuele aanbod op deze website. Door een account aan te maken kunt u reageren op de studentenappartementen.
 
Woningbezit
Het hele woningbezit van Woningstichting De Voorzorg kunt u binnenkort onder dit kopje bekijken.

Koopwoningen (klik hier)
In de wijken Rennemig, v/d Scheurstraat/Huisbergerstraat en Bekkerveld te Heerlen worden de woningen bij mutatie te koop aangeboden. De prijs wordt gebaseerd op de waarde in de vrije markt. Voor informatie met betrekking tot de koopwoningen kunt u contact opnemen met Damen Makelaardij onder telefoonnummer 045 - 571 22 55.

Commercieel vastgoed (klik hier)
Woningstichting De Voorzorg heeft tevens een klein aanbod aan commerciĆ«le verkoop- en verhuurpanden in Heerlen en Hoensbroek. Voor informatie met betrekking tot deze panden kunt u contact opnemen met Beckers & Spauwen Bedrijfsmakelaars onder telefoonnummer 045-579 04 69.