Commerciële huurpanden / kantoorruimtes

Hier vindt u een overzicht van de commerciële panden die wij verhuren. U kunt op "meer informatie" klikken als u geïnteresseerd bent en wilt reageren.


Commerciële huurpanden / kantoorruimtes

De kaart wordt geladen…


Groene Boord 21, Heerlen Kantoorruimte

In Heerlen aan de Groene Boord 21 kunnen wij geheel vrijblijvend dit kantoor- annex bedrijfsruimte aanbieden. Het object is centraal gelegen op een zichtlocatie op de hoek Groene Boord / Putgraaf, nabij het stadscentrum van Heerlen. Het totale complex bestaat uit 8 bouwlagen met op de begane grond en op de eerste verdieping kantoren (totaal ca. 1.643 m2). De begane grond en de eerste verdieping kunnen separaat gebruikt worden, waarbij tevens de mogelijkheid bestaat om ook de begane grond te splitsen in twee delen, resp. groot ca. 165 m2 en 623 m2.Ook de eerste verdieping is op te splitsen in twee zelfstandige delen resp. groot 165 m2 en 690 m2.De bereikbaarheid is uitstekend te noemen, met goede openbaar vervoer verbindingen op loopafstand.De kantoren en bedrijfsruimten zijn voorzien van toiletgroepen, spreekkamers, afgewerkte vloeren, systeemplafonds met verlichting, elektro- en cv-installatie.

Meer informatie
 
Klompstraat , Heerlen Kantoorruimte

Kantoorruimte in het centrum van Heerlen

Te huur kantoorruimte, grootte 37 m2 , gelegen aan de Klompstraat in het centrum van Heerlen. Parkeergelegenheid in de directe omgeving is aanwezig.

Het kantoor bevindt zich op de begane grond in een rustig appartementencomplex.

Kale huurprijs € 300,00 per maand.
Bijkomende servicekosten € 35,50 per maand.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Voorzorg, afdeling bewonerszaken.


Meer informatie
 
Kasteellaan, Heerlen Kantoorruimte aan huis

Kantoor aan huis.

Netto huurprijs € 775,- per maand.

De Voorzorg verhuurt een beperkt aantal woningen inclusief kantoorruimte die gelegen zijn aan de Kasteellaan in Meezenbroek. Het is een ruime eengezinswoning die is gekoppeld aan een kantoorruimte. Het biedt de huurder de mogelijkheid om te werken aan huis.

De werkzaamheden die in de kantoorruimtes worden uitgevoerd dienen in overeenstemming te zijn met het bestemmingsplan en passend te zijn in de wijk.

De indeling: de eengezinswoning is op de begane grond voorzien van een ruime woonkamer met een open keuken, toilet, berging en een centrale hal van waaruit ook de zorgunit bereikbaar is. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een prachtige ruime badkamer met tweede toilet als ook een grote zolder.

Aan deze eengezinswoning is een ruime woning gekoppeld die kan worden ingericht als kantoorruimte. De kantoorruimte en eengezinswoning hebben een gezamenlijke voordeur.

Meer informatie