Sjraar Canjels benoemd tot directeur-bestuurder

De Raad van Commissarissen heeft Sjraar Canjels benoemd tot directeur-bestuurder bij De Voorzorg per 1 februari 2018. Daarmee neemt hij het “stokje over” van de interim-bestuurder René Roelofsma.

Sjraar Canjels heeft ruime ervaring binnen de corporatiesector. Niet alleen was hij sinds 2001 directeur-bestuurder bij Peelrand Wonen in Boekel. Daarvoor was hij beleidsadviseur bij Woongoed 2-duizend. Een rode draad in de werkwijze van Sjraar Canjels is altijd de focus op de huurders én samen de organisatie in haar kracht zetten. Ook is hij zich sterk bewust van de duurzaamheidsopgave die er ligt voor de sector.

De komende tijd gaat Sjraar Canjels graag in gesprek met zijn nieuwe collega’s, huurders, collega corporaties en stakeholders om kennis te maken. Hij laat weten dat hij erg veel zin heeft in zijn nieuwe functie bij De Voorzorg .

Realiseren missie: “Wij bewegen ons van huis naar mens”

In 2017 heeft De Voorzorg, onder leiding van de interim-bestuurder René Roelofsma, reeds forse stappen gezet om te transformeren naar een moderne, klantgerichte en transparate organisatie. Sjraar Canjels zal de reeds in gang gezette veranderingen de komende 4 jaar verder uitrollen. Daarbij handelen wij steeds vanuit onze “Voorzorg kernwaarden”: maatschappelijk betrokken en integer, klantgericht en ondernemend samen.

Met Sjraar Canjels heeft de Voorzorg een nieuwe voorman, die samen met onze medewerkers, netwerkpartners en huurders aan de slag gaat met het realiseren van onze missie: Wij bewegen ons van huis naar mens”.