Tevredenheidsonderzoek

Beste bewoners,

Enige tijd geleden heeft u van ons een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan een enquête over de schoonmaakwerkzaamheden. Helaas is de deelname dusdanig laag gebleken dat wij geen betrouwbare conclusies uit het onderzoek kunnen trekken. Het aantal respondenten is blijven steken op 102 van de ongeveer 1900 verzonden uitnodigingen. Dit is jammer, zeker ook omdat wij onder andere tijdens de bewonersbijeenkomsten met de SOHV berichten krijgen over de ontevredenheid van de schoonmaakwerkzaamheden. Wel hebben wij de opmerkingen van de deelnemers samen met Balanz Facilitair kunnen bespreken, wat tot betere inzichten heeft geleid.

Daarnaast hebben verscheidene bewoners ten tijde van de enquête gemeld dat de mogelijkheden tot het invullen van de enquête niet toereikend waren. Met dank aan deze feedback kunnen wij in de toekomst enquêtes op een andere wijze laten plaatsvinden waardoor hopelijk de deelname stijgt.

Wij danken u voor het steken van tijd en moeite in het invullen van de enquête.

Heeft u in de toekomst nog een vraag, klacht of compliment op de schoonmaakwerkzaamheden van Balanz Facilitair, dan kunt u dit rechtstreeks aan hun melden op nummer 045-566 5000 of per mail info@balanzfacilitair.nl