Tijdelijk treft u ons op een andere plek

Vanaf maandag 6 mei kunt u ons vinden in ons (tijdelijke) kantoor aan het Horstplein 15 in Hoensbroek. U bent van harte welkom!

Let op: 2 en 3 mei zijn we gesloten wegens onze verhuizing.
 Wij hebben goed nieuws voor u
De Voorzorg wil u goed van dienst zijn. Hiervoor bouwen we aan een nieuwe organisatie en verbouwen we ons kantoor aan de Heisterberg. Binnenkort ontvangt u een magazine van ons, waarin we u alles vertellen over wat er bij De Voorzorg verandert. Wij verheugen ons nu al om dit goede nieuws met u te delen.

Maar eerst wat praktische zaken
Wat niet verandert, is dat u uw vragen of meldingen telefonisch, via de mail en via de website aan ons kunt doorgeven. Vanwege de bouwwerkzaamheden moeten we wel ons kantoor aan de Heisterberg tijdelijk verlaten. Vanaf 6 mei tot het einde van het jaar bereikt u ons aan het Horstplein 15 in Hoensbroek. Bewaar deze kaart daarom goed. Hierop vindt u onze tijdelijke contactgegevens.

Klaar voor de toekomst
Begin 2020 zijn we weer terug op de vertrouwde plek aan de Heisterberg. Maar dan wel in een nieuw, duurzaam en energievriendelijk kantoor. Dat beter bereikbaar is voor mensen die minder goed ter been zijn. En waarin wij beter aan onze service voor u kunnen werken
 Meer informatie?
Op onze verhuiskaart vindt u meer informatie en alle tijdelijke contactgegevens en openingstijden.