Vervanging omstreden cv-ketels Agpo-Ferroli

Vervanging omstreden cv-ketels Agpo-Ferroli

In de media hebben deskundigen twijfels geuit omtrent de veiligheid van enkele modellen cv-ketels van het merk Agpo Ferroli. Het gaat hierbij niet om alle type cv-ketels van Agpo Ferroli, maar om de typen Econpact, Ultima, MegaDens en Mega Lux, met een productiedatum van voor 2011. Zie onderstaande afbeeldingen:

Onze acties

Na de uitzendingen van het programma 'Kassa' hebben wij in kaart gebracht hoeveel ketels van welke typen in onze woningen zijn geïnstalleerd. In totaal hebben wij 662 cv-ketels van het merk Agpo Ferroli in onze woningen. Agpo Ferroli heeft via onze contractpartner voor CV-onderhoud Hajnadi verzekerd dat de CV-installaties in ons bezit veilig zouden zijn. Echter omdat de veiligheid van onze huurders voorop staat en wij geen enkel risico willen nemen is besloten dat we deze cv-ketels vervroegd uit voorzorg vervangen.

Informeren huurders
Al onze huurders met een Agpo Ferroli cv-ketel uit de bovengenoemde series informeren wij samen met onze contractpartner Hajnadi Installatietechniek over de vervangingsoperatie. De bedoeling is voor 31 december 2019 alle ketels te vervangen.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen, neem dan gerust contact op met één van de medewerkers van de afdeling vastgoed.