Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van registratie?

U heeft een MijnVoorzorg-account nodig om op ons actuele aanbod te kunnen reageren. Daarnaast kun u met dit account uw gegevens wijzigen.

Hoe kan ik me registreren?

Registeren kan via het registratieformulier op de pagina MijnVoorzorg-account aanmaken.

Waar kan ik inloggen?

Inloggen kunt u op de pagina Inloggen op MijnVoorzorg of door op de website rechtsboven te klikken op inloggen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Klik hier voor het aanvragen van een nieuw wachtwoord.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

Uiteraard gaat WS De Voorzorg discreet om met uw privacy. Uw persoonlijke gegevens zullen niet zonder toestemming worden verspreid.